خشکی پوست پاییزی را چگونه درمان کنیم؟

متخصص پوست و مو گفت: هرچه سن بالاتر می رود خشکی پوست هم بیشتر شده و همراه با بیماری‌های زمینه ای تشدید می‌شود در این مواقع استفاده از بخور برای افزایش رطوبت توصیه می‌گردد.
    

به گزارش فارس، سید مسعود داودی متخصص پوست و مو درباره خشکی پوست در فصل پاییز گفت: گاهی اوقات خشکی پوست می‌تواند به دلیل مشکلات تیروئیدی و بیماری‌های مزمن و طولانی رخ دهد که باید با مراجعه به پزشک ریشه مشکل تشخیص داده شود. برخی مواقع بیماری‌هایی همچون اگزما و پسوریازیس با خشکی پوست اشتباه می شوند. در صورتیکه فرد بیمار از خشکی پوست خود مطمئن شد باید از کرم های موثر استفاده کند که معمولا در ترکیب خود اوره ۱۰ تا ۲۰ درصدی دارند.

وی افزود: این افراد باید به متخصص پوست مراجعه نمایند تا بررسی‌های لازم به عمل آید.

متخصص پوست و مو کشورمان خشکی را دلیل خارش پوست در فصل زمستان عنوان کرد و اظهار داشت: هرچه سن بالاتر می رود خشکی پوست هم بیشتر شده و همراه با بیماری‌های زمینه ای تشدید می‌شود در این مواقع استفاده از بخور برای افزایش رطوبت توصیه میگردد. ضمن اینکه برای شستن پوست بهتر است از صابون‌های کرمدار به جای صابون گلیسیرینه استفاده شود و اگر از شوینده‌های کرمدار استفاده شود هم که بهتر از صابون های کرمدار است.

 


بیشتر بخوانید:

علت افتادگی زودرس پوست

افزایش کلاژن پوست با این چهار ماده غذایی


وی در پاسخ به اینکه آیا بهتر است برای شستشوی بدن از صابون مایع استفاده کرد یا جامد ؟ گفت: صابون مایع و جامد از نظر ترکیبات با هم فرقی ندارند ولی در زمان به عمل آوردن فرآورده صابون های مایع حرارت کمتری می گیرند و برای اماکن عمومی مناسب‌تر هستند و می‌توانند مانع سرایت بیماری‌های پوستی شوند.

داودی خاطرنشان کرد: برای پوست‌های حساس بهتر است از شوینده‌های غیرصابونی استفاده کرد که به صورت جامد و مایع وجود دارد.

وی دلیل پوسته پوسته شدن سر را ناشی از چرب بودن پوست عنوان کرد و اظهار داشت: تجمع چربی، اضافه شدن قارچهای ذره بینی را به دنبال دارد که اصطلاحا اگزمای شوره ای نام دارد. در فصل پاییز و زمستان به دلیل کاهش تعریق و استحمام و شستن موها در افرادی که پوست خشک دارند این شوره ها در نتیجه تجمع چربی بیشتر خواهند شد ولی اگر طبق روال گذشته استحمام انجام شود پوسته‌ریزی کمتر می‌شود. پوسته‌ریزی پوست سر می‌تواند در پوست‌های خیلی خشک هم اتفاق بیفتد. بیماری صدف هم می تواند باعث پوسته ریزی سر شود.

متخصص پوست و مو کشورمان گفت:  برای شستن دست ها باید از صابون‌های ملایم استفاده شود و به جد از استفاده پودر لباسشویی برای شستن دست ها پرهیز شود. بهتر است افرادی مثل مکانیک‌ها در هنگام کار از دستکش استفاده کنند.

ریزش مو پس از کرونا دائمی است؟

به‌گفته یک متخصص پوست و مو قطع ریزش موی ناشی از کرونا به مرور زمان طی شش ماه یا یک سال اتفاق می‌افتد.

امیرهوشنگ احسانی متخصص پوست و مو با حضور در شبکه سلامت با اشاره به عوارض کرونا بر پوست و مو اظهار کرد: تلوژن افلوویوم نوعی ریزش ناگهانی مو است که به صورت ریزش کلی مو‌های سر ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این نوع ریزش مو در اثر التهاب ناشی از ویروس کرونا، استرس، تغذیه نامناسب، کمبود آهن و به هم خوردن سیکل خواب به وجود می‌آید افزود: معمولاً ریزش موی ایجاد شده ناشی از بیماری ویروس کووید ۱۹ ممکن است تا دو ماه بعد از بهبودی نیز ادامه پیدا کند، ولی در نهایت سیستم ایمنی بدن و پاسخ او به ویروس تعیین می‌کند که آیا پس از ابتلا به کووید ۱۹ دچار ریزش مو می‌شود.

احسانی با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین علائم بیماری کرونا تب شدید است و بالا رفتن دمای بدن نیز باعث تحریک سلول‌های مو و ریزش مو می‌شود اظهار کرد: بر همین اساس این مسئله می‌تواند یکی از دلایل ریزش مو پس از بهبودی کرونا باشد.

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه علاوه بر این شخصی که به بیماری کرونا مبتلا می‌شود همواره نگران شدید‌تر شدن بیماری و عدم بهبودی می‌شود افزود: این امر همواره با فشار‌های قرنطینه و عدم ارتباط با دیگران و نگرانی از ابتلای اعضای خانواده به این بیماری باعث تشدید شرایط استرس آور و نگرانی افراد و ریزش مو می‌شود.

وی ادامه داد: در نهایت سیستم ایمنی بدن و پاسخ بدن به ویروس تعیین کننده است اگر بدن از نظر آهن و ویتامین‌ها و ویتامین دی کمبود نداشته باشد بدن خود به خود به حالت عادی باز می‌گردد.

احسانی با اشاره به اینکه از نظر غذایی این افراد باید غذا‌های پر پروتئین شامل جوانه گندم، ماش و عدس استفاده کنند گفت: باید توجه کرد که مو‌ها به آرامی رشد می‌کند، قطع ریزش موی در اثر این عارضه به مرور زمان طی شش ماه یا یک سال اتفاق می‌افتد، برای درمان ریزش موی خود باید به ایجاد یک سبک زندگی سالم تمرکز کرد، به این معنا که یافتن راه‌هایی برای کنترل استرس می‌تواند در رشد مجدد مو مفید باشد.

وی اظهار کرد: داشتن یک رژیم غذایی غنی از مواد غذایی و اجتناب از سیگار کشیدن نیز تأثیر بسزایی در جلوگیری از ریزش مو دارد.

 

علت افتادگی زودرس پوست

یکی از مشکلاتی که ممکن است افراد با آن دست به گریبان باشند، افتادگی زودرس پوست است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یکی از مسائلی که افراد با پا به سن گذاشتن با آن روبرو می‌شوند، افتادگی پوست است و گاهی جراحی پلاستیک می‌تواند یکی از راه حل‌ها برای این افتادگی‌ها باشد. در ادامه به برخی از علل افتادگی پوست و بهترین راه‌های جایگزین آن می پردازیم.

۱- استفاده طولانی مدت از تلفن همراه

اگر شما نیز از افرادی هستید که از گوشی هوشمند و یا تبلت بسیار استفاده می‌کنید و اخبار را از طریق اینستاگرام دنبال کرده و یا از طریق اینترنت با دوستان تان چت می‌کنید، احتمال فراوانی دارد که به مرور شاهد افتادگی پوست صورت تان باشید. طبق گفته دکتر «مروین پترسون» جراح پلاستیک، استفاده مداوم از گوشی‌های هوشمند سبب پیامد‌های دردناکی می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به چین و چروک صورت اشاره کرد.

۲- کنار گذاشتن کامل غذا‌های چرب

معمولا افرادی که به سلامتی شان توجه دارند، از خوردن غذا‌های چرب یا سرخ شده خودداری می‌کنند که این مسأله‌ای عالی است؛ اما دست کشیدن کامل از برخی محصولاتی که حاوی چربی هستند، می‌تواند بر سلامت پوست اثری منفی بگذارد. برخی از اسید‌های چرب مانند امگا-۳، امگا-۶ می‌توانند به حفظ انعطاف پذیری غشای سلول و نیز حفظ سیستم ایمنی بدن کمک کنند؛ همچنانکه بنا بر برخی از تحقیقات، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.

۳-عدم تعادل در هورمون‌های زنانه

یکی از دلایل اصلی از بین رفتن انعطاف پذیری پوست، کمبود هرمون استروژن است. این هورمون‌های زنانه، فیبروبلاست‌های پوستی را برای تشکیل الاستین و کلاژن تحریک می‌کند که در نتیجه آن، زنانی که سطح پایینی از هرمون استروژن دارند، دچار افتادگی پوست و چین و چروک و افتادگی زودرس پوست می‌شوند.

 

۴- خوردن زیاد شیرینی

مقالات بسیاری در خصوص مضرات شکر وجود دارد و همانطوری که مشخص است، مصرف شکر به شکل فراوان، بر ارتجاعی بودن پوست تأثیرگذار است و می‌تواند روند پیری را از سنین پایین کلید بزند. بر اساس یکی از پژوهش‌ها، مولکول‌های گوارش نشده شکر می‌توانند کلاژن و الاستین را در پوست مهار کرده و به همین خاطر، هر زمانی که میزان شکری که مصرف می‌کنید، افزایش یابد، پوست شما دچار افتادگی بیشتری می‌شود.

 

۵- حمام آفتاب گرفتن

اشعه‌های فرابنفش خصوصا بخشی از آن که با نام «UAV» شناخته می‌شود، خطری برای پوست به حساب می‌آیند. این اشعه‌های خورشید به عمیق‌ترین لایه‌های پوست نفوذ می‌کند. لایه میانی پوست از ۷۰ درصد کلاژن تشکیل شده که تشعشعات UAV آن را از بین می‌برد.

۶- کاهش وزن زیاد

کاهش وزن ناگهانی و یا شدید بر قیافه شما به شکل منفی تأثیر می‌گذارد. ممکن است از چربی‌های اضافی رهاشده باشید؛ اما پوست اضافه (که آن چربی‌ها پیشتر در زیر آن قرار داشتند) همچنان وجود دارند؛ بنابراین در صورتی که تصمیم به آغاز رژیم غذایی برای کاهش وزن دارید، باید آن را به تدریج انجام دهید.

متخصصان توصیه می‌کنند هنگام کاهش وزن به پوست صورت توجه ویژه‌ای داشته باشید و از کرم‌های سفت کننده پوست و ورزش‌های خاص استفاده کنید.

۷- دویدن

جرالد امبر، جراح پلاستیک می‌گوید دویدن، بهترین ایده برای ورزشکاران مسن نیست. ترکیب عوامل جوی نامناسب (مانند تابش خورشید و وزش باد) علاوه بر کشیدگی مداوم پوست در هنگام دویدن سبب از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود و در نتیجه پوست فرد دچار افتادگی می‌شود. اگرچه دویدن یک از راه‌های خوب برای کاهش وزن است، اما کاهش شدید چربی بر اثر ورزش که می‌تواند پوست را تغییر شکل دهد، می‌تواند منجر به افتادگی قابل توجه پوست شود.

۸- نگرانی در خصوص مسائل بی ارزش

نگرانی در خصوص مسائل کوچک و بی ارزش می‌تواند بر صورت ما تأثیر گذاشته و همین امر در چهره ما ظاهر شود. ابرو‌های گره کرده و یا چین خورده می‌تواند روی چهره شما تأثیر گذارد. پس از مدتی این تغییر چهره دادن یا ابرو درهم کشیدن‌ها می‌تواند به عادتی بدل شود که به راحتی نمی‌توانید از آن رها شوید.

 

۹- افزایش سن

عضله‌های صورت که مسئول حمایت از اسکلت صورت هستند تنها از یک طرف، به استخوان جمجمه متصل می‌شوند. این مسأله‌ای عالی است؛ چرا که ما می‌توانیم به وسیله آن احساسات خود را بیان کنیم. اما پس از مدتی خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند و سبب افتادگی گونه‌ها می‌شوند.

 

افزایش کلاژن پوست با این چهار ماده غذایی

«کلاژن‌سازی» از اصطلاحات رایجی است که به دفعات از متخصصان زیبایی و بهداشت و حتی دوستانتان شنیده‌اید. بسیاری از افراد به امید معکوس کردن علائم پیری به منابع مختلف کلاژن روی می‌آورند؛ از مرطوب‌کننده‌ها و لوازم آرایشی گرفته تا مکمل‌ها.

به گزارش خبرآنلاین، «کلاژن‌سازی» از اصطلاحات رایجی است که به دفعات از متخصصان زیبایی و بهداشت و حتی دوستانتان شنیده‌اید. بسیاری از افراد به امید معکوس کردن علائم پیری به منابع مختلف کلاژن روی می‌آورند؛ از مرطوب‌کننده‌ها و لوازم آرایشی گرفته تا مکمل‌ها.

کلاژن به عنوان فراوان‌ترین پروتئین موجود در بدن شناخته می‌شود که در ماهیچه‌ها، استخوان‌ها، دستگاه گوارش، پوست، رگ‌های خونی و تاندون‌ها یافت می شود. در واقع سلول‌های مختلف، به‌ویژه سلول‌های بافت همبند، روزانه کلاژن تولید می‌کنند.

افزایش کلاژن پوست با این چهار ماده غذایی

همانطور که مکمل‌ها و انتخاب‌های درست غذایی باعث افزایش تولید کلاژن می‌شوند، موارد خاصی نیز وجود دارد که می‌تواند منجر به کاهش کلاژن‌سازی در بدن شود؛ عادات ناسالم و سبک زندگی نادرست، مانند سیگار کشیدن، رژیم‌های غذایی با قند بالا و قرارگرفتن بیش از حد در معرض آفتاب روند کلان‌سازی را با اختلال مواجه می‌کنند.

اگر می خواهید کلاژن را به‌طور طبیعی در بدن خود افزایش دهید، در این مطلب چند غذای محرک تولید کلاژن به شما معرفی شده که می‌توانید آن‌ها در رژیم غذایی خود بگنجانید.

 

1.سیر

این ماده غذایی حاوی تائورین و لیپوئیک اسید است که هر دو در بازسازی کلاژن مؤثرند. سیر منبع غنی گوگرد است (گوگرد یک ماده معدنی در بدن است و در تولید کلاژن نقش مهمی دارد).


2.قارچ

قارچ حاوی موادی مانند زینک، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و فیبر است که همه این مواد به تولید کلاژن کمک می‌کنند. زینک و مس، هر دو از مواد معدنی هستند که باعث تقویت عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شوند که این فرآیند در افزایش تولید کلاژن اثرگذار است.

 

3. فلفل دلمه ای

زینک، ویتامین C و خاصیت ضدالتهابی این فلفل‌ها تأثیر بسزایی در تولید کلاژن دارد. همه این مواد مغذی با آثار منفی پیری زودرس پوست مبارزه می‌کنند. گنجاندن فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی بسیار مفید است و با قابل ترکیب خوشمزه‌ای را با انواع غذاها می‌سازد.

 

4.بادام هندی

بادام هندی منبع خوبی از زینک و مس است که هر دو باعث تولید کلاژن در بدن می‌شوند. علاوه بر این، بادام هندی پر از چربی و پروتئین سالم است و گزینه مناسبی برای کسانی است که قصد لاغر شدن دارند.

استرس چگونه روی پوست تأثیر می گذارد؟

یکی از تاثیرات استرس زیاد بر روی بدن، ایجاد بیماری های پوستی متنوعی است.

استرس یک بیماری شایع انسانی است و همه در دوره ای از زندگی خود آن را تجربه می کنند اگرچه ممکن است فکر کنید که فقط شما تحت فشار روانی قرار دارید اما این درست نیست استرس می تواند روی کل بدن از جمله مو، ناخن و پوست تأثیر بگذارد و از آنجایی که بخشی از زندگی است نحوه کنترل آن اهمیت زیادی دارد. با بررسی و تشریح ابعاد مختلف استرس در این بخش از  می توانید استرس خود را به خوبی کنترل نمایید بنابر این با ما همراه باشید تا از تآثیرات استرس بر پوست بیشتر بدانید و در جهت درمان و کنترل آن بر آیید.

به گزارش نمناک، استرس با ایجاد یک واکنش شیمیایی در بدن باعث حساسیت و واکنش پوستی می شود همچنین می تواند بهبودی مشکلات پوستی را دشوارتر کند. آیا تابحال متوجه شده اید که هنگام استرس بیشتر دچار جوش و آکنه می شوید؟ آکنه تنها بلای استرس روی پوست نیست و عوارض دیگری هم ایجاد می کند که شامل :

اگزما و پسوریازیس

استرس همچنین می تواند مشکلات پوستی مانند پسوریازیس، روزاسه و اگزما را تشدید کند و همچنین باعث کهیر و انواع دیگر بثورات پوستی و تاول شود.

جوش و آکنه

هورمون هایی نظیر CRF یا CRH قسمت های اصلی سیستم واکنش به استرس مرکزی هستند. وقتی احساساتی یا دچار استرس می شویم، ممکن است CRF از اعصاب حسی و سلول های ایمنی ترشح شود که در مقابل می تواند منجر به بیماری های پوستی و سیستمیک شود. استرس باعث ترشح هورمون هایی مانند کورتیزول و درنهایت تولید چربی بیشتر پوست می شود و پوست چرب بیشتر مستعد آکنه و سایر مشکلات پوستی است.

التهاب

علاوه بر این ، شرایط روانی باعث افزایش التهاب داخلی می شود و هنگامی که بدن تهدید را درک می کند ، سیستم ایمنی بدن پاسخی برای کنترل آن ارسال می کند و این پاسخ التهاب است. معمولاً ، التهاب به محافظت و التیام بدن ما در برابر میکروب ها و زخم ها کمک می کند ، اما بدن تحت استرس باعث واکنش شدید سیستم ایمنی بدن و ارسال پاسخ التهابی می شود.

استرس همچنین می تواند از طریق اتصال روده به پوست باعث التهاب شود و تعادل باکتری های روده را تحت تأثیر قرار دهد و منجر به آزاد شدن التهاب شود ، التهاب داخلی می تواند به صورت بیماری های پوستی مانند آکنه اگزما و برافروختگی پسوریازیس ظاهر شود و افرادی که به بیماری های التهابی مزمن پوستی مبتلا هستند حساسیت بیشتری دارند.

لک و پیس

استرس میتواند باعث بروز لک و پیس جدید یا بزرگتر شدن لک و پیس های قدیمی شود و علاوه بر این استرس تنها باعث بیماری پوستی نمی شود، بلکه موجب افزایش سریع تر سرعت پیری پوست نیز هست.

 

پیری پوست

استرس روانی مزمن، با تحریک سیستم عصبی خودکار سعی در حل تهدید به وجود آمده  می کند. فعال سازی طولانی مدت این مسیرها منجر به اختلال سیستم ایمنی، افزایش تولید گونه های اکسیژن واکنش پذیر و آسیب به DNA می شود که همه اینها با پیری پوست در ارتباط هستند. اگر فرد مضطربی هستید در مراقبت از پوست بیشتر دقت کنید تا کمتر دچار مشکل شوید.

 

خشکی پوست

استرس یکی از عواملی است که باعث افزایش هورمون کورتیزول در بدن شده و توانایی پوست در حفظ آب را کاهش می دهد از این رو پوست دچار خشکی میشود.

 

به طور منظم ورزش کنید

ورزش هورمون های خوبی ترشح می کند که انرژی و خلق و خوی شما را بهبود می بخشد. ورزش مرتب می تواند به کاهش اضطراب و استرس و همچنین خواب بهتر کمک کند.

 

غذای سالم بخورید

عدم درمان استرس ممکن است منجر به افسردگی شود و تاثیر منفی روی برنامه غذایی مان داشته باشد و ممکن است به غذاهای قندی و پرکالری روی بیاوریم و همین مسئله خود به صورت مستقیم روی سلامت پوست تاثیر  گذارد. یک رژیم غذایی سالم و متعادل با غذاهای کامل و میوه و سبزیجات تازه داشته باشید زیرا غذاهای فرآوری شده و مملو از قند التهاب بیشتری را در داخل بدن ایجاد می کنند.

 

خواب کافی داشته باشید

وقتی دچار استرس هستیم، خواب دیگر از اولویت هایمان خارج می شود. کورتیزول که هورمون استرس شناخته می شود، هنگام خواب به صورت طبیعی کاهش می یابد و به پوست اجازه می دهد تازه شود پس برای رهایی از استرس و کاهش مشکلات پوستی روزی 8 ساعت خواب شبانه داشته باشید.  داشتن خواب کافی، زمان لازم برای استراحت به بدن را می دهد و باعث بهبود روحیه ، سطح انرژی و درک بهتر می شود.

 

عادات اشتباه را کنار بگذارید

برخی از افراد هنگام استرس پوست خود را می خارانند. بیمارانی که دچار اگزما هستند زمانی که دچار استرس می شوند این احساس بدتر هم می شود. شما وقتی روی پوست احساس خارش می کنید، آن منطقه را می خارانید و به همین دلیل باعث آزاد شدن مواد شیمیایی التهابی می شوید. خاراندن می تواند پسوریازیس را بدتر کند پس به بیمارانی که هنگام استرس عادت دارند پوست خود را بخارانند، توصیه می شود با یک مشاور صحبت کنند تا جلوی این عادت اشتباه را بگیرند.

 

برای خودتان وقت بگذارید

چنانچه ، زمانی را برای انجام فعالیت های آرامش بخش و انرژی زا اختصاص دهید حالت خوبی به شما دست خواهد داد، سعی کنید حتما کتاب بخوانید، دوش آب گرم بگیرید، از ماساژور استفاده کنید، به موسیقی گوش دهید و مدیتیشن یا تمرینات یوگا انجام دهید.

خواص چغندر برای پوست

چغندر به‌خاطر خوش طعم بودن، رنگ زیبا و فوایدی که برای سلامتی دارد، جزو گیاهان محبوب به‌شمار می‌رود. باشگاه خبرنگاران نوشت: چغندر به‌خاطر خوش طعم بودن، رنگ زیبا و فوایدی که برای سلامتی دارد، جزو گیاهان محبوب به‌شمار می‌رود.

چغندر یک گیاه ریشه‌ای است که حاوی مواد مغذی مهمی است. مطالعات جدید فواید آن را در کاهش فشار خون، تقویت انرژی و مبارزه با التهاب اثبات کرده است، مواد موجود در این گیاه به جایگزینی سلول‌های مرده پوست با سلول‌های جدید کمک می‌کند و باعث شادابی و زیبایی پوست می‌شود.

 

جلوگیری از پیری: چغندر به دلیل داشتن ویتامین سی و خواص ضد التهابی در درمان مشکلات پوستی مانند آکنه موثر است.

روشن‌کننده‌ پوست: برای اینکه پوستی روشن و شفاف داشته باشید، می‌توانید از ماسک آب چغندر و پودر پوست پرتقال به‌طور روزانه استفاده کنید.

درمان آفتاب‌سوختگی: برای از بین بردن لک‌هایی که بر اثر آفتاب سوختگی ایجاد شده است، می‌توانید مخلوط آب چغندر و خامه‌ ترش را به صورت هفتگی روی پوست خود بمالید.

برطرف کردن تیرگی دور چشم: یک قاشق چای‌خوری آب چغندر را با چند قطره روغن بادام مخلوط کنید و این ترکیب را زیر چشم بمالید.

لیزر موهای زائد

ليزر چگونه باعث رفع موهاى زائد مى‌شود؟

ليزر، در واقع پرتو نورى است كه به علت داشتن ويژگي هايى نظير تك رنگ بودن و داشتن انرژى زياد، كاربردهاى متعددى در علم پزشكى پيدا كرده است. يكى از محبوبترین كاربردهاى ليزر، رفع موهاى زائد است. ليزر موی زائد، براساس خاصيت جذب انتخابى توسط رنگدانه ملانين موجود در موها، عمل مى‌كند. به عبارت ديگر، ليزر روى سطح پوستى كه موى زائد دارد، تابانده مى‌شود، رنگدانه هاى ملانين موجود در موها، انرژى ليزر را جذب كرده و آن را از سطح پوست، به عمق ٢ تا ٣ ميليمترى پوست، جايى كه سلول هاى توليدكننده مو در ريشه موها قرار گرفته‌اند، رسانده و باعث تخريب اين سلول ها مى‌شود.

چرا لیزر موهای زائد در چند جلسه انجام می‌شود؟

علت اين موضوع ، چرخه رشد مو در انسان است. به عبارت دیگر؛ هر تار مو، سه مرحله تکاملی را طى مى‌كند:

١- مرحله رشد يا آناژن ٢- مرحله انتقالی با كاتاژن ٣- مرحله استراحت يا تلوژن .

ليزر فقط روى موهايى كه در مرحله رشد يا آناژن هستند، مؤثر بوده و روى موهايى كه در مراحل كاتاژن و تلوژن باشند، بى تأثير است،به همين علت يكى ازعوامل مؤثر در اثربخشى ليزر، تعداد موهاى درمرحله آناژن ناحيه اى است كه ليزر مى‌شود.

چه کسانی می‌توانند از لیزر موهای زائد استفاده کنند؟

هر کس اعم از زنان و مردان می‌تواند در تمامی قسمت‌های بدن خود از این خدمات استفاده کند، هرچقدر رنگ موها تیره تر و پوست روشن تر باشد تاثیر لیزر بر آن بیشتر خواهد بود، البته خصوصیات فردی شخص نیز در نظر گرفته شده و قوانین جاری در مورد کاربرد لیزر نیز در کلیه‌ی موارد اجرا می‌شود